• Kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr Úr vagy Dr Nő! Augusztus20-án kellett volna megjönnie a menszeszemnek. Sajna azóta sem jött vettem terhességi tesztet és negativ lett,de azóta sem jött meg. Lehetek terhes attól?Kedves Dr Úr vagy Dr Nő

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Tisztelt Hölgyem!

        Valószínűleg elírásról lehet szó a kérdésében, Júliusra gondolt? Vagy esetleg Júniusra? Mindkét esetben azt javaslom, hogy végezzen ismét egy terhességi tesztet, ezután menjen el egy nőgyógyászati vizsgálatra, ahol UH is fog készülni, így biztonsággal megállapítható, hogy van-e terhesség, vagy nem. A menstruáció kimaradásának sok oka lehet, akár egy feszültséggel teli időszak, hormonális rendellenesség, vagy esetleg szervi eltérés, ha a háttérben nem igazolódik eltérés, türelmesen lehet várakozni a következő vérzésre, nem kell azonnal kezelni a problémát.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes, szülész-nőgyógyász rezidens


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-08-08 09:48:07; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 11:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: