Vetélés méhsövény

Üdvözlöm! Tavaly januárban volt egy spontán vetélésem 12 hetes terhesen. Másnap sor került a vetetésre. Az akkori nőgyógyász hölgy közölte hogy kaparás közben méhsövényt látott a méhen belűl mikor rá kérdeztem hogy ezzel mi a teendő a válasz a következő volt: " Elég kicsinek tűnik ez a méhsövény ezért nem éri meg hozzányúlni. Rossz oldalon tapadt meg a magzat ezért halt el. Ha a következő terhessége is elmegy akkor megműtöm. Ha a következő magzat a másik oldalon tapad meg akkor van esély a szülésre"...Érdemes lenne másik nőgyógyászhoz elmennem vagy ugyanez lenne a válaszuk? Azt is olvastam más blogokban hogy ha méhsövénnyel szül egy nő nagy esélye van hogy beteg gyermeket szüljön. Válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Nőgyógyászat témában

A méhsövény nagysága méhtükrözéssel, hysteroscopia végzésével vizsgálható, szükség esetén operálható.Ennek szükségessége mérlegelendő és előtte más képalkotóval vizsgálat javasolt.

Kérdés: 2015. február 20., 23:33; Megválaszolva: 2015. február 22., 18:51
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...