zavar a fogamzásgátlóval

Szép napot Doktor úr! Jelenlegi nőgyógyászomat nem értem el, mert szabadságon van, ellenben a problémám mielőbbi választ kívánna. Így ez úton is előre köszönöm segítségét! A problémám pedig a következő: hormonális fogamzásgátló tablettát szedek (Dienille) . A második levél 20. tablettáját bevettem a szokásos időpontban, tegnap este 9.órakor. Ellenben véletlenül bevettem 11 órakor a 21.szem tablettát is. 11 óra 15 körül pedig húzódó betegségem (megfázás) miatt hasmenés lépett fel (egyszeri, de híg széklettel) . Kérdésem pedig az lenne, hogy ez esetben mi a teendő? Védve vagyok most? Vagy kezdjem el szedni a harmadik levelet rögtön ma (a 7 napos szünetet nem kivárva) , hogy védve legyek? Fontos lenne számomra a védettség, hiszen párommal távkapcsolatban élünk és két havonta tudunk csak találkozni és mit ad Isten, ez a találkozás épp holnapra esik. Köszönöm segítőkészségét és válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza Tablettaszedés pontatlanság témában

Kedves Kérdező! Tekintse magát védettnek, bár ha jól számolom, esetleg vérzése beleérkezik az együttlétbe. A hét nap szünet után folytassa az új levelet.

Kérdés: 2015. február 19., 12:56; Megválaszolva: 2015. február 19., 16:54
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?