Terhesség

Tisztelt Doktor Úr! Legutóbbi nőgyógyászati vizsgálat alkalmával az orvos megállapította, hogy a szülést követően a méhszájam nem gyógyult össze, nyitva van. Vállalhatok-e így további gyermeket, vagy előbb egy műtét kell és csak utána essek teherbe? Köszönöm válaszát, Tisztelettel: Varga Viktória

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Nőgyógyászat témában

A következő terhesség vállalása előtt érdemes a méhnyak elégtelenség megoldása. A méhnyak elégtelenség vetéléshez vezethet, tartó funkció elégtelenség és gyulladás okán, ha nem rendezik.

Kérdés: 2015. február 08., 12:38; Megválaszolva: 2015. február 08., 21:29
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Nem règ irtam