Mell feszülés

Tisztelt Dr. Úr! A menstruációm elmúlása után pár nappal ismét fájni kezdett a mellem illetve a bal petefészkemnél éreztem fájdalmat néha.Két hete tart a mellfeszülésem. Csináltam egy terhestesztet is ne nem vagyok az. Corenelle fogamzásgátlót szedek már 3 éve és eddig nem volt problémám vele. Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Nőgyógyászat témában

Amennyiben szedi a fogamzásgátlót előírás szerűen terhesség nem valószínű.

Azonban hormonális oka lehet ennek a panaszának.

Ismételt panaszok esetén keressen fel emlő szakrendelést.

Kérdés: 2015. február 08., 09:05; Megválaszolva: 2015. február 08., 21:24
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma