Miért történt vetélés?

Üdvözlöm! Az elmúlt évben 2 spontán vetélésem volt és 1 magzat elhalás, megállt a szíve. Az orvosom nem küldött el vizsgálatokra egyik terhességnél sem. Apai ágon öröklődhet a nyúlszáj? mert a párom apjának, nagyapjának volt, neki nincs.Okozhatta akár kromoszómarendellenesség? Én szedtem femibiont, a harmadiknál már progeszteront is, mind hiába.Voltam vérvételre, az eredményeim: valószínű inzulinrezisztencia, D-vit. hiány, TSH alulműködés, PCOS szindróma, magas GOT, GGT, gondolom ezek együttese sem tesz jót.Volt egy Ureaplazma fertőzésem, azt kezeltük.Ez is okozhatta, úgy olvastam. 55kg voltam az első előtt, most 65kg.Úgy érzem megint terhes vagyok, pedig nem terveztük, és csak annyiból érzem, hogy nagyon sokszor van hányingerem, viszont a mellem nem fáj, holott mind 3-nál borzasztó volt.Lehetséges ilyen? Holnap tesztelek, mert tegnap kellett, h megjöjjön.Félek, ha terhes vagyok, aminek örülnék, akkor megint elfog menni, és nem tudom mit csináljak, mert akárhová mentem, sose megfelelő vizsgálatokra küldtek, hanem magam mentem el vérvételre is.Kérem mondjon valami biztatót! Jövő hónapban szeretnék kontroll vérvételre menni, hogy mi a helyzet a pajzsmirigyemmel, meg a többivel, de addig is tudna valamilyen tanácsot adni? Nagyon aggódunk, hogy egy baba se fog megmaradni. Válaszát köszönöm előre is

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza miért történt a vetélés? témában

Tisztelt Asszonyom!

Ilyen terhelő anamnesissel feltétlenül keresse fel a preimplantációs genetikai laboratóriumot az I.számu Női Klinikán a Baross utcában. Minden dokumentumot vigyen magával és valószinü megnyugtatóan oldódik meg helyzete és sok kérdésére választ kaphat. A biztatő az, hogy minden laboratóriumi eltérés és feltételezett PCO syndroma ellenére, a jelek szerint Ön spontán fogantatásra képes és ez nagy szó! Most egy terhességi reactió és egy hüvelyi ultrahang vizsgálat lenne nagyon fontos! Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2015. február 06., 15:54; Megválaszolva: 2015. február 06., 22:00
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Nem règ irtam