Menzes kimaradás.

Tisztelt Doktor Úr! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, h fogamzásgátlót változtatott a nőgyógyászom. Az új tabletta (dienelle) beszedésének elkezdése és a régi tabletta (volina) befejezése között nem kellett szünetet hagynom. (nem volt tabletta mentes hét) és nem jelentkezett a menzeszem, még pecsételő vérzésem sem volt. Normális ez, ebben az esetben? Az új tablettából még 5 szem van. köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Nőgyógyászat témában

Nem volt tabletta mentes időszak, a menstruáció sem jelentkezett ez így nyilvánul meg.

Azért nem jelentkezett a menstruáció mert folyamatos tabletta szedés volt.

A következő levél előtti 7 napos szünetben jelentkezni kell a menstruációnak.

Kérdés: 2015. február 05., 17:33; Megválaszolva: 2015. február 05., 23:12
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45