Sötétbarnás váladék!

Kedves Doktor Úr! Problémám az lenne, hogy 3 hónapja szedem a Rezia nevű fogamzásgátlót, 5 nap múlva kell a menstruációmnak megjönnie, de a mai nap folyamán észrevettem, hogy sötétbarnás váladék jön a hüvelyemből, melynek furcsa szaga van. 3 évvel ezelőtt már volt egy petefészek cystam, amit laparoscoppal eltávolítottak! Lehet ennek a folyásnak hasonló oka? Vagy a fogamzásgátló nem megfelelő? Esetleg fertőzés? Köszönöm előre is válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza sötétbarnás váladék témában

Tisztelt Hölgyem! Valószinü, a fogamzásgátló az oka.

Közti vérzés a tabletta szedésénél nem ritka jelenség, ha jövő hónapban is előfordul, vagy jelentkezik, akkor a későbbiekben esetleg másik tablettát kell választania.

A petefészkek állapotáról a hüvelyi ultrahang adhat pontos választ, a nőgyógyászati vizsgálat pedig a ferőzést tudja kizárni, vagy megerősiteni.

Üdvözlettel: dr.Kiss.

PS: most, ne hagyja abba a gyógyszer szedését, meg kell várni a menstruátió alakulását!

Kérdés: 2015. február 05., 17:18; Megválaszolva: 2015. február 05., 22:33
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma