fáj! mi lehet a baj?

Üdv. Fél éve vagyok együtt a párommal. Minden együttlét után a hülyelybemenet és környéke duzzadt lesz és nagyon fáj. A páromnak elég méretes és vastag a nemiszerve ezért nehezen és fájdalmasan tudja behelyezni a péniszét. Hozzáteszem, soha nem volt még orgazmusom és soha nem élveztem a szexet. A jelenlegi párommal viszont kicsit élvezem de még sosem jutottam el az orgazmusig. Sajnos a párom sokkal több együttlétet szeretne és igazábol én sem bánnám de nem tudok mert 3-4napig "gyogyulok" az együttlét után. Nem csak kivül fáj de egészen mélyen is legtöbbször. Sajnos felizgulni sem nagyon tudok ezért nem is vagyok olyan nedves de nem hiszem hogy ez lenne a baj. Elvagyunk igy már régota. Viszont most 2nap alatt szexeltem vele 3-4szer. Igaz hogy fájt de kibirtam. de most az a nagy bajom hogy eltelt 2 nap és most fáj annyira a hüvelyem és környéke hogy nagyon nehezen tudom elviselni és sosem volt még ilyen. Olyan érzés mintha kést döfködnének mindenhova. aludni sem tudtam a fájdalomtol illetve viszketett kicsit. Megnéztem a nemiszervem és szét is van repedve néhány helyen, de máskor is volt ilyen mégsem volt ekkora fájdalmam mint most. Fehér folyásom is van. Elég stresszes vagyok mostanában. Kisbabát is szeretnék de eddig nem jött össze, félek nem is fog sikerülni, mindig is problémás voltam nögyogyászati dolgokban, a menstruáciom is rendszertelen és elötte-közben- és utána is fájdalmam van. Az orvosok azt mondták nem lehet gyerekem és végül kiderült h elhalt terhességem volt kb 2éve. Orvosnál nem jártam de nem is merek elmenni mert nagyon rossz élményem van vele kapcsolatban. A kérdésem az lenne hogy vajon mitöl nem tudom élvezni a szexet és miért nem tudok elmenni?! És ez a szex utáni duzzanat és fájdalom mitöl lehet és mit tegyek hogy ez ne legyen?! És most mi lehet a baj hogy ennyire fáj, szúr, viszket hisz soha nem volt ilyen. Esetleg a páromtol kaphattam el valamit? Nagyon kérem adjon tanácsot, szeretnék normális szexuális életet a párommal. Köszönöm. Szép napot

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Nőgyógyászat témában

A leírt tünetek gyulladásra utalnak.Ez okozza a problémák sorát.Ennek kezelése szükséges.

Szakorvos felkeresése javasolt.

Kérdés: 2015. február 04., 15:02; Megválaszolva: 2015. február 05., 23:04
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Nem règ irtam