miért fáj?

Tisztelt Doktor Úr! Eddigi életem során 1x fordult elő 16 évesen hüvelygombás fertőzésem strandolás miatt. De az utóbbi fél évben 4x volt hasonló fertőzéses problémám, egy 4, 7centis petefészek cisztám, hugyuti fertőzésem úgy, hogy tisztálkodom, nem ülök nyilvános wcre, nem váltogatom a pertnerem, egészségesen élek, illetve a párommal sem csinálunk mást mint eddig. Nagyon zavaró, illetve az elmúlt egy hónapban most jött ki másodjára a gombás fertőzés. Vége lett a kezelésemnek ismét és meggyógyultunk párommal, azonban a hüvelyem szűk és behatoláskor szörnyű, élesen szúró fájdalmat érzek pedig nedves leszek. Olyan érzés mintha összenőtt volna a hüvelyem. Nem érzek semmi változást nem viszket nem éget csak a szex fájdalmas így abba is hagyjuk. Olyan mintha 3-4centire a bemenettől teljesen össze lenne ragadva és a fájdalom elviselhetetlen. Nem tudom mitől lehet ez ugyanis az orvosom azt mondja ez normális nincs semmi bajom. De én érzem hogy ez nem normális. Mit tegyek? Esetleg ez valamilyen gyulladás? De mi okozza? Előre is köszönöm. Üdvözlettel: Tímea

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza fájdalmas aktus témában

Tisztelt Kérdező!

Valószínű, hogy a hüvelyfal még mindig gyulladt és ez okozza a fájdalmat.

Jó lenne egy hüvelyváladék vizsgálatot csináltatni!

A gomba eltűnté után lehet, hogy baktériumok szaporodtak el.

Üdvözlettel:

Dr. Törő

Kérdés: 2015. február 03., 04:51; Megválaszolva: 2015. február 04., 12:38
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Nem règ irtam