fájdalom, szex, csípés,

Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy az aktus után 1.2 órával elkezd fájni a hüvelyem. És sajnos mostmár szinte minden együttlét után, több hónapja. Anyukám azt mondta, hogy allergiás az óvszerre, igy azt mi sem használjuk. Illetve közben is érzem, hogy nem esik jól, pedig nedves vagyok. Tudom, látatlanban nem egyszerű megválaszolni, de ha pisilek, utána elkezd fájni picit, néhány másodpercre. Remélem kapok segitséget!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza gyulladt hüvelyfal témában

Kedves Kérdező! Tüneteiből egyértelmű, hogy van egy fertőzése a hüvelyben, valószínűleg gombás. A lobos, vérbő hüvelyfal érzékeny és a vizelet elkenődő utolsó cseppje is rossz. Legjobb lenne felíratni CNS 10 db. hüvelykúpot 10 egymást követő, nem vérzős este magasra helyezni egyenként. Hogy a panaszmentes, de kórokozót hordozó partnere ne oltogassa később vissza a ping-pong kórokozót, a kúpos estékből legalább 2 x, a kúp felhelyezése után 2 órával legyenek együtt, hogy a kenhetővé olvadt kúp tökéletesen kenje be a partnert. Ez e legegyszerűbb szimultán kezelés. A kúpok után, mivel elpusztította a védő tejsavtermelő baktériumokat is, ezek azonnali visszahelyezésére használja a recept nélkül kapható hüvelyi pobiotikumok valamelyikét. Olvassa el a használati utasítást. Ezt később heti 1-2 x hosszú távon is érdemes használni. Nem kéne korszerű hormonális fogamzásgátlást kezdeni?

Kérdés: 2015. február 01., 18:43; Megválaszolva: 2015. február 02., 07:17
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Nem règ irtam