Mikortól véd újra a gyógyszerem?

Kedves Dr Úr! Az lenne a kérdésem, hogy ezután a hosszú kezelés után mikortól véd újra a gyógyszerem (simycia)? Gyulladásra szedtem az alábbi gyógyszereket: Mydeton (3X1) 2dobozzal, Sirdulad napi fél.Xefo rapid napi 1 (1dobozzal) . Most még szedem a Mydetont napi 2x. Közben sajnos gombás fertőzésem is lett, amire Klion D -t kaptam (10nap) , Illetve sajnos nem emlékszem az antibiotikum nevére, de talán diflucan volt a neve (heti 1db) ; (kedden vettük be az utolsót) .Eléggé hosszú lett a leírásom, de nem akarunk felelőtlenek lenni. Ha tovább szedem a Mydetont és a Xefo rapidot, akkor mikortól leszek védett? Nagyon köszönöm a segítséget!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza oc témában

Kedves Kérdező!

Addig míg szedi ezeket a gyógyszereket, használjanak óvszert is. A gyógyszer abbahagyása utáni ciklusban már nem lesz erre szükség.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. február 01., 12:48; Megválaszolva: 2015. február 08., 13:20
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma