Terhesség fogamzásgátló után

Azt szeretném megkérdezni, hogy ha pár hónapja szedek fogamzásgátlót, ebben a hónapban már 13 db.ot bevettem, de holnaptól abbahagyom, akkor van arra esély, hogy teherbe essem? Vagy az eddig beszedett tabletták védenek? Ha teherbe esem, okoznak az eddig beszedett tabletták károsodást a babának?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csősz György válasza fogamzásgátló témában

Abbahagyni csak teljes ciklus után lehet, középen nem. vérzéstzavart okoz. Az új ciklusban teherbe lehet esni.

Kérdés: 2015. január 25., 19:37; Megválaszolva: 2015. január 28., 20:42
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
HPV teszt eredménye