babát szeretnénk

Üdvözlöm! Párommal babát szeretnénk. Mindketten voltunk orvásnál, férjemnél minden rendben.Én kaptam egy gyógyszeres (clostylbegit) kezelést 3 hónapig! A menstruációm nem 28 naponta jelentkezik, mindig késik! Most 12 napot késett, de előtte észrevehetően nőtt a mellem, hányingerem volt, szédültem arra gondoltam talán most sikerült de sajnos megjött. Az volna a kérdésem h esetleg lehettem terhes vagy miért voltak ezek a tünetek? Persze elmegyek orvoshoz csak addig is hátha okosabb lehetek! Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Nőgyógyászat témában

A vérzés késésének oka lehet kora terhesség, mely a beágyazódás előtt nem fejlődik tovább.

Ekkor a terhességi teszt is pozitivitást jelezhet.

Azonban a peteérés hiánya miatt is késhet a menstruáció.

Szakvizsgálat tanácsos.

Kérdés: 2015. január 22., 14:39; Megválaszolva: 2015. január 22., 22:12
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma