Baj lehet?

Üdvözlöm! Az lenne a kérdésem hogy trombózisom van már a fél évnél tartok és véralvadásgátlót szedek napi 4 mgot és egy hónapban kétszer volt menstruációm már második alkalommal. Mit tegyek? Köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza Alvadásgátló és menzesz témában

Kedves Kérdező! Mint tudja, hormont nem szedhet. Ha a vérzései nem erősek és nem jelentenek túl sok vasvesztést és másodlagos vérszegénységet, ami laborleleteiből kiderül, akkor egyenlőre ne tegyen mást, mint egy hüvelyi ultrahangos vizsgálatot kérjen. Ez kizárná, hogy nincs-e valami belső, látható oka a vérzésnek, és csak a gyógyszer szedés miatti fokozott vérzékenység az ok. Konzultáljon kezelőorvosával is, van-e kockázat nélkül lehetőség a gyógyszeradag napi csökkentésének.

Kérdés: 2015. január 21., 18:01; Megválaszolva: 2015. január 22., 11:30
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma