Mikogal 150g hüvelykúp

Tisztelt Doktor ur illetve nő! A mai napon voltam orvosnal es kideult h be van gyulladva a bal olletve a jobb petefeszkem. A doktor ur ezt a kupot irta fel nekem Mikogal150g. A KERDESEM CSAK ANNYI LENNE HOGY EZT A KUPOT LEHET E HASZNALNI SZOPTATAS ALAT IGAZ AZ EN LANYOM 2 EVES!? MIVEL HIABA MONDTAM A DOKTOR URNAK V NEM HALLOTA MEG VAGY NEM ERDEKELTE HOGY SZOPTATOK! KEDVES DOKTOR UR KEREM SEGITSEN NEKEM, HOGY TUDJAM, HOGY LEHETE GASZNALNI GOMBAS FERTOZESRE MIVEL A GYULLADASTOL AZ IS KIALAKULT. ELORE IS KOSZONOM A KEDVESSEGET... EGY AGGODO EDESANYA.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza hüvelykúp témában

Tisztelt Kérdező!

Nyugodtan használhatja a kúpot szoptatás alatt is. A gyártó szoptatás alatt fokozott elővigyázatosságot ír. Ez azt jelenti, hogy este a szoptatás után tegye fel a kúpot!

Üdvözlettel:

Dr. Törő

Kérdés: 2015. január 20., 22:33; Megválaszolva: 2015. január 25., 16:09
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Nem règ irtam