spirál-antibiotikum

Tisztelt Doktor úr! kérem tudna abban segíteni, hogy az antibiotikum (vagyis dr wolff tetracyclin szedése a pattanásos bőr miatt) befolyásolja-e a spirál (hormonmentes) hatékonyságát? köszönöm szépen, Válaszára várva, GEnikő

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza Spirál eszköz biztonsága témában

Kedves Enikő! Röviden, nem befolyásolja. Elgondolkodtam, hogy milyen összefüggést vélt a dolgok között. A spirál biztonsági mutatója ezzel együtt nem százszázalékos a tablettához viszonyítva.

Kérdés: 2015. január 20., 21:10; Megválaszolva: 2015. január 21., 14:59
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma