Gyermeknemzés

Tisztelt Dr Úr. Chron betegségben szenvedek 2011 óta.Gyógyszereim Pentasa 1g.45cm hosszú colon, rövid terminalis ileum került eltávolitásra. Azóta Pentasát szedek 2x2 Zimpaxot40mg 1x1 2014 decemberétöl Immuran szedése javasolt 150mg 3x1 Ezenkivűl Budenofalkot is szedek 3mg 2x1 Kérdésem annyi ezek a gyógyszerek szedése mellet a gyermeknemzés mennyire veszélyes vagy veszélytelen a magzatra? Köszönetel Tibor.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Nőgyógyászat témában

A gyermek nemzésnek nincs akadálya. Az Ön által szedett készítmények a várandós szedése esetén jelentenek kockázatot, ekkor lehet hatása a magzatra.

Kérdés: 2015. január 18., 07:28; Megválaszolva: 2015. január 18., 17:47
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Nem règ irtam