Jók az eredményeim?

Jó napot kívánok Tisztelt Doktor Úr! Segítségét szeretném kérni, 2013-ban voltam hormon vizsgálaton. Kérdésem az lenne, hogy az idáig eltelt idő alatt változhattak e a hormonjaim. Az akkori eredményeimet leírnám Önnek. Luteinizáló hormon: 12, 40 Iu/1 Follikuláris fázis: 2, 39-6, 6, Középidő: 9, 08-74, 24, Luteális fázis: 0, 9--, 33, Postmenopausa: 10, 39-64, 54, Oralis contrac: 0-8 Follikulust stimuláló h: 2, 83 IU/1 Follikulris: 3, 0-14, 4, Középidő: 5, 8-21, 0, Luteális: 1, 2-9, 0, Postmenopausa: 2, 15-153, Orális contrac: 0-4, 9 Progeszteron: 31, 200 nmol/L, Follikuláris: 1, 0-3, 8, Luteális: 2, 3-56, 6, Postmenopausa: 0, 018-320, Terhes nő első trimeszter: 29, 6-106, Második trimeszter: 93, 8-159, Harmadik trimeszter: 264-509 Ösztadiol: 686, 0 pmol/L, Follikuláris: 0-308, 4, Középidő 125-1468, Luteális: 99-903, Postmenopausa: 0, 341, 4, Oralis contrac.: 0-374 Prolactin: 271, 00 mIU/1 40, 00 - 530, 00 TSH: 3, 3400 mIU/1 0, 4000 - 4, 00000 Szabad T4: 13, 30 pmol/L 11, 50 - 22, 70 Szabad T3: 9, 69 pmol/L + 2, 30 - 6, 45. Ezek az eredmények szerepeltek a papíron anno, arra emlékeszek, hogy pajzsmirigy vizsgálatra is el kellett mennem, de ott azt mondták, hogy minden rendben. Nem tudom, hogy ezek az eredmények jónak mondhatók e, vagy sem. Lehet esetleg ilyen eredménnyel kisbabám? Válaszát előre is nagyon szépen köszönöm! Tisztelettel Gabiriella

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza labor témában

Kedves Gabriella!

Mindenképpen szükséges egy labor kontroll, mert ezek régi eredmények. A pajzsmirígye már akkor is kissé alulműködött, ha terhességi szempontból nézzük.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. január 16., 14:54; Megválaszolva: 2015. január 26., 10:03
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Tisztelt Doktor úr! 39 éves nő vagyok, nem voltam még várandós és párommal babát tervezünk. Ciklusaim nagyjából 25-26 naposak. BMI- indexem a...
Nőgyógyászati probléma
Tisztelt dr úr! Nekem jelenleg lenne egy problémám, csinaltattam Mr vizsgálatot, ahol ki mutattak hogy több kanyargós 5mm×7mm erek rajzolodnak a méh...
Szűrővizsgálat eredménye
Tisztelt Doktor Úr! Citologia eredményem kapcsán szeretném kérni a véleményét. Most tudtam meg, hogy állapotos vagyok és ezzel egy időben...
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Tisztelt Doktor Úr! Jelenleg 6 hetes terhes vagyok, és a citologia szűrés eredményem a következő lett: HSIL, HPV 45. Minden évben rendszeresen járok...
Nem règ irtam
Jó napot nemrég írtam meg is kaptam rá választ december 12.26 Kezdődött a mestruáció 12.31 tartot Január 28 -án csináltam egy Clearblue tesztet...