Fogamzásgátló

Tisztelt Dr.Úr. Yasminelle fogamzásgátlót már évek óta.És még soha nem fordult elő velem olyan, hogy elfelejtettem volna be venni akár egy szemet is. Mostanáig...Sajnos azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy 2014.12.22-én kezdődött a menstruációm, 24 én kellett volna be vennem az első gyógyszeremet.sajnos nem tudom h hogy eshetett ki a fejemből de pont egy héttel később kezdtem el szedni a gyógyszert.És ez 2-3 nappal ezelőttig fel sem tűnt, míg el nem kezdett túl érzékennyé válni mindkét mellem, mellbimbóim főleg.El kezdtem számolni és ekkor tűnt fel h valami nincs rendben.Párommal természetesen létesítettünk együttlétet, nem is egyszer.29-én először. Az elmúlt 3 napban csináltam tesztet...mindhárom negatív lett. Az lenne a kérdésem, h akkor most hogy folytassam a gyógyszer szedését? Vagy hagyjam abba míg nem jelentkezik vérzés? (amit rendes esetben Jan. 19 ére várok) . Köszönöm válaszát. Tisztelettel: ciccc

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza Fogamzásátló tabletta témában

Kedves Kérdező! Nem valószínű, hogy teherbe esett, ezt majd egy megjövő vérzés fogja igazolni. Addig ne tablettázzon, de védekezzen helyileg (Patentex, Pharmatex, recept nélküli szerek) . A megjött vérzés első napján indítson új szériát és ne feledkezzen még egyszer meg. Most nyugodtan abbahagyhatja a jelen széria szedését ha van még erre is meg kell jönni a vérzésnek.

Kérdés: 2015. január 10., 20:21; Megválaszolva: 2015. január 11., 16:56
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45