Fogamzásgátló

Tisztelt Doktor Úr! Azzal a kérdéssel fordulok Önhoz, hogy amióta nincs párom rendszeresen elfelejtem bevenni a fogamzásgátló tablettákat. Már 4 éve szedem. Olyan is volt, hogy 3-4 napig nem szedtem és utána a következő napokban próbáltam "felzárkózni" a gyógyszerek beszedésével. Reggel is vettem be egy tablettát és este is. A kérdésem az lenne, hogy ez mennyiben befolyásolja a menstruáció megjövetelét? Emiatt késhet? Ha igen mennyit? Köszönettel: Brigitta

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza fogamzásgátlás témában

Tisztelt Kérdező!

A fogamzásgátló gyógyszerek rendszertelen bevétele szinte kivétel nélkül a menstruáció rendellenességét okozza.

Ha nincs most partnere, javaslom, hogy fejezze be a tabletták használatát!

Üdvözlettel:

Dr. Törő

Kérdés: 2015. január 10., 17:53; Megválaszolva: 2015. január 11., 11:20
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45