• Vetélés után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor nő/Doktor úr! 34éves vagyok, egy hete a 12 hetes Uh-n diagnosztizálták missed ab-t, első terhességem a 11 hét végén voltam Uh-n. Múlthét csüt- műtétileg befekzték a terhességem. Kérdésem az lenne mikor lehet sportolni ( kocogás, úszás, kerékpár) a terhesség előtt is futottam, kerékpároztam. A másik kérdésem normális-e, hogy csak 2 napja kezdtem el vérezgetni, a műtét utáni napokban nem véreztem.És meddig tarthat a vérezgetés? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a vetélés témában

        Kedves Vérző!

        Sajnálom, hogy így alakult, de azért nem szabad elkeseredni, mert biztosan sikerülni fog a következő. Azzal már 3 hónap múlva lehet próbálkozni. A másik: a vérzés a műtét után kb. 1-2 hétig szokott tartani és persze folyamatosan csökken. A harmadik, hogy futni meg elvileg mindent lehet csinálni, eleinte egy kicsit óvatosabban aztán persze, ha bírja és nincs gond akkor mindent bele.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László


         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-08-02 15:39:41; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 10:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: