Fogamzásgátló okozhat libidócsökkenést?

Tisztelt Dr. Tekse István! 1 éve szedek Symicia fogamzásgátlót, 9hónapja pedig nemi életet élek barátommal. Úgy tapasztaltam, hogy hüvelyi orgazmusra képtelen vagyok mellette (csiklói továbbra is van) . Nem nagyon érzek semmit behatoláskor, és együttlét közben. Más partnerrel nem volt ilyen jellegű problémám, viszont mellettük nem szedtem fog.gátlót sem. A kérdésem az lenne, hogy ennek a passzivitásnak lehet oka a gyógyszer, vagy a hibát a partnerbe esetleg valami másban keressem. Ill.ha nem itt kell keresnem a választ, kihez/ milyen szakorvoshoz forduljak? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza orgazmus témában

Kedves Kérdező!

A fogamzásgátló libidó csökkenést okozhat, olyan nem ismert, hogy csak a hüvelyi orgazmuskészséget csökkentené. Ha más fizikális észrevétel nincs pl. hüvelyszárazság, úgy az előjátékra nagyobb hangsúlyt kellene fektetni és türelmesen próbálkozni.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2015. január 09., 23:51; Megválaszolva: 2015. január 11., 10:35
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma