• Fogamzásgátló okozhat libidócsökkenést?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Tekse István! 1 éve szedek Symicia fogamzásgátlót, 9hónapja pedig nemi életet élek barátommal. Úgy tapasztaltam, hogy hüvelyi orgazmusra képtelen vagyok mellette(csiklói továbbra is van). Nem nagyon érzek semmit behatoláskor, és együttlét közben. Más partnerrel nem volt ilyen jellegű problémám, viszont mellettük nem szedtem fog.gátlót sem. A kérdésem az lenne, hogy ennek a passzivitásnak lehet oka a gyógyszer, vagy a hibát a partnerbe esetleg valami másban keressem. Ill.ha nem itt kell keresnem a választ, kihez/ milyen szakorvoshoz forduljak? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel!

        WEBBeteg szakértő válasza a orgazmus témában

        Kedves Kérdező! A fogamzásgátló libidó csökkenést okozhat, olyan nem ismert, hogy csak a hüvelyi orgazmuskészséget csökkentené. Ha más fizikális észrevétel nincs pl. hüvelyszárazság, úgy az előjátékra nagyobb hangsúlyt kellene fektetni és türelmesen próbálkozni. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2015. január 09., 23:51; Megválaszolva: 2015. január 11., 10:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció