gyógyszer

Szeretném megkérdezni Önt javasolja-e, hogy ajánlatos elkezdeni szedni hormon tablettát vagy hagyni a szervezetre a menstruáció elmaradását 52 éves korban? A nőgyógyászom javasolta sőt elutasítja a kezelésemet ha nem szedem az általa javasolt szereket de Én sosem szedtem tablettákat és ezért nem tudok dönteni. A változó kori tünetek mutatkoznak 3 hónapja nem jött meg, de előtte többször volt 25 napig tartó vérzésem. Köszönettel Molnár Ágnes

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Nőgyógyászat témában

Ha változó kori panaszai nem indokolják akkor hormonális kezelés nem szükséges. Fél éves vérzés kimaradás a változó kort jelenti, ezt követően jelentkező vérzés rendellenesnek tekintendő.Ezután jelentkező rendellenes vérzés esetén szövettani vizsgálat javasolt.

Kérdés: 2015. január 08., 16:19; Megválaszolva: 2015. január 08., 21:35
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma