terhes vagyok

Tisztelt doktor Ur. Ma voltam nőgyogyásznál az eredményem Rendes nagyságu kissé felpuhult uterus tágabb méhüreg benne petezsák nem láthato.Holnap küld vérvételre B HCG re! Nov 23 án volt meg utoljára.Őn szerint ebből az eredmény ből lehetséges e hogy a vér eredményem beigazolja e a terhességet? Aminek nagyon őrülnénk.Üdv Monika

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Nőgyógyászat témában

Természetesen lehetséges a terhesség!

A labor vizsgálattal a terhesség léte megállapítható, viszont a terhesség méhen belüli elhelyezkedése is vizsgálandó.Utóbbi hüvelyi ultrahanggal történhet.

Kérdés: 2015. január 06., 16:03; Megválaszolva: 2015. január 08., 20:36
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45