Terhesség

Tisztelt Péter! Ma van a menstruáciom negyedik napja, gyógyszert egyáltalán nem szedek. A menstruáciom 3. napján, délelőtt lefeküdtem a barátommal, de úgy, hogy a tampon bennem volt. Belém élvezett, majd ezután vettem ki a tampont. Azóta gyengébben vérzek (mondjuk a 4. nap körül általában is így szokott lenni.) Így, hogy menstruáltam illetve volt is bennem tampon, van esélyem arra, hogy teherbe essek? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza Fogamzásgátlás témában

Kedves Kérdező! Menzesz alatti időben nem lehet teherbe esni, a tampon sem játszik így ebben szerepet. Nem kéne a nyugodt együttlétek érdekében hormonális fogamzásgátlást kezdeni?

Kérdés: 2015. január 06., 12:32; Megválaszolva: 2015. január 07., 11:29
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45