Vetélés után azonnali terhesség?

Tisztelt Doktor Úr! December 9-én 5 hetesen volt egy vetélésem, kaparásra nem volt szükség, azt mondta az sztk-s orvos hogy 2-3 mm maradt még bennem, de az majd az első menstruációval el is tűnik. Mindent betartottunk és védekeztünk párommal (3 hónap várakozási időt mondott az orvos) , viszont azóta még nem jött, de nagyon fájtak a melleim. Ez gyanús lett így csináltam egy tesztet-gondolván hogy nem lehetséges, de biztos ami biztos- és pozitív is lett. 2 db pozitív tesztet csináltam a mai napon. A kérdésem az lenne, hogy okozhat-e bármilyen problémát az hogy még nem menstruáltam a vetélés óta? Nagyon aggódom, hogy valami gond lesz belőle. Csak 3 hét múlva kaptam időpontot az sztk-ba, addig is szeretném tudni mik az esélyeim. Nagyon köszönöm a válaszát előre is!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza vetélés utáni azonnali terhesség témában

Tisztelt Asszonyom!

Mielőbbi hüvelyi ultrahang vizsgálatot javaslok, nőgyógyászati vizsgálattal egybekötve.

Az a december 9-i vetélés körülményei tisztázatlannak tünnek nekem!

Ultrahang vizsgálat történt akkor?

Nem kell aggódnia, de a pozitiv tesztek és a leirt tünetek terhességre utalnak és az, hogy milyen idős a terhesség ultrahaggal kell igazolni.

Üdvözlettel: dr. Kiss.

Kérdés: 2015. január 05., 13:34; Megválaszolva: 2015. január 05., 15:05
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye