Hasi probléma

Üdvözlöm! 1, 5 hónapja volt egy laporoscopia műtétem, megrepedt a petefészek cisztám, de nem szívódott fel, hanem bevérzett, feszített tőle az alhasam, illetve a műtétkor kiderült, hogy hasüregemben is találtak vért! utána jobb lett, majd pár nappal később visszakerültem a kórházba, ugyanis petefészek és méhkürt gyulladásom volt, infúziós kezelést kaptam, pár napig jól is voltam, majd kb 3 hete elmentem dolgozni, megemeltem magam és bevéreztem, 10 napig véreztem, azóta rettenetesen szúr az alhasam baloldalon és jobb oldalon is, lázam is volt, folyamatos hányingerem van, néha hányok is, illetve émelygés is kíséri! Napok óta nagyon görcsöl, alig bírok közbe kiegyenesedni, illetve tegnap éjszaka óta a köldököm mellett bal oldalon egy látható, érezhető kemény duzzanat keletkezett nagyon szúr most ez is! Az étvágyam nagyon változó egyszer minden pillanatban éhes vagyok, máskor meg az étel gondolatától is rosszul vagyok! Nem tudom, hogy ezzel összefügg-e, de pajzsmirigy értékem magasabb az átlagosnál erre gyógyszert is kaptam! Arra lennék kíváncsi, hogy milyen betegségek vagy teendők léphetnek fel, ha az orvosom nem tud konkrétumot? Előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Nőgyógyászat témában

Először is a terhesség kizárása tanácsos.

Ezt követően a gyulladás kezelése szükséges. Azonban panaszai és láza miatt is ismételt szakorvosi vizsgálat tanácsos.

Keressen fel szakorvost!

Kérdés: 2015. január 03., 14:30; Megválaszolva: 2015. január 04., 19:48
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma