Egy kicsit aggodom. Problema lehet?

Kedves Dr.Ur. En egy 16 eves lany vagyok kb. mar 3 eve menstrualok. Az lenne a problemam, hogy a menstruaciom ebben a honapban egy nappal elobb jott meg (ami nalam jo mert igazabol nem valami rendszeres) fajt nagyon a hasam is, mellfajdalom (ami elmult mielott megjott) ezert gondoltam, hogy meg fog jonni) viszont most valahogy mas volt. Rozsaszinesen indult aztan csak reggelre lett verpiros es tobbszor jottek ilyen darabok is, de azt vettem eszre, hogy kevesebb, mint maskor volt. Lassan mar 5 napja verzek de nincs olyan sok, mint ahogy szokott. Lehet, hogy valami bajom van? Vagy esetleg lehetek igy terhes? Habar erre nem sok eselyt latok, mert meg nem fekudtem le a baratommal, csak pettingeltunk de en megis aggodok. Segitsen kerem!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza vérzészavar témában

Tisztelt Kérdező!

Az Ön korában gyakori a menstruációs rendellenesség. Ezt így levél útján megítélni nem tudom. Amennyiben aggodalmai vannak, kérem, hogy jelentkezzen nőgyógyászati szakrendelésen!

Üdvözlettel:

Dr. Törő

Kérdés: 2014. december 31., 11:03; Megválaszolva: 2015. január 03., 10:22
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45