Hatástalanítják a fogamzásgátlót?

Kedves Dr Úr! Ínhüvelygyulladással kezelnek és ezeket a gyógyszereket kaptam: xefo rapid (napi 1) , mydeton (3x1) , Siralud (este fél) .Plusz a kenőcsök.. A kérdésem az lenne, hogy ezek gyengítik a fogamzásgátlómat (symícia)? Bevettem a sirdalud-ot, de a betegtájékoztatóra rá van írva, hogy szóljon a kezelőorvosának ha szed. Lehet valamilyen gond, vagy csak gyengíti a hatást? Előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza oc témában

Kedves Kérdező!

A legnagyobb megnyugvás miatt én kiegészítő óvszer használatot javasolnék amíg használja a gyógyszereket.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2014. december 29., 22:40; Megválaszolva: 2015. január 02., 20:30
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma