Abortusz utáni menstruáció

Jó napot kívánok! November 20.-án volt egy abortuszom. A menstruációm még nem jött meg rendesen, csak 1 napokat van kis vérzésem aztán csak rózsaszín folyásom. Tegnap estétől véreztem reggel is és bevettem a fogamzásgátlót, estére a vérzésem elmúlt. Meg fog jönni a menzeszem rendesen vagy csak ilyen kis vérzésekre számítsak? Most, hogy bevettem a tablettát azt folytathatom? Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza Fogamzásgátlás témában

Kedves Kérdező! Ha már elindította a tablettaszedést, mindenképpen folytassa előírt módon, Talán jobb lett volna egy saját ciklust megvárni és annak első napjától indítani. Nagy hiba nincs, reméljük pontosan beáll a ciklusa a jövőben.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2014. december 28., 23:17; Megválaszolva: 2014. december 29., 14:12
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45