megint nem jött meg a menstruációm

Tisztelt Dr. Ùr/Nő Én egy 20 éves lány vagyok minden 2. 3. hónapban késik van amikor 1 hetet van amikor 3 napot utána a következő hónapban akkor jön még amikor kell és utána megint nem, vezetek naptárat is, nem szedek fogamzásgátlót és semmilyen gyógyszert voltam sokszor orvosnál is de azt mondják hogy semmi bajom majd megjön, de csak van valami bajom amiért nem rendszeres már 8 éve megjött már ideje lenne rendszeresnek lennie már attól félek hogy nem lehet majd babám: / előre köszönöm válaszát

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza szabálytalan vérzés témában

Tisztelt Kérdező!

Sajnos az Ön problémája nem egyedi eset. Különösen fiatal korban gyakori a szabálytalan menstruáció. Ez peteérési zavarra utal. Igazán akkor kell foglalkozni vele, ha terhességet kíván kihordani. Ilyenkor részletes endokrinológiai vizsgálat szükséges és ha másként nem lehet, hormon adásával kell előidézni a peteérést.

Üdvözlettel:

Dr. Törő

Kérdés: 2014. december 23., 01:10; Megválaszolva: 2014. december 28., 09:29
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma