Terhes vagyok?

Tisztelt Doktor Úr! Abbahagytam a fogamzásgátló szedését egy hónapja, de a párommal szinte minden alkalommal védekeztünk szex alatt, kivéve 2 héttel ezelőtt, de akkor sem történt semmi baleset. 4 napja nem jött meg a menzeszem, lehetséges az hogy terhes vagyok? Válaszát előre is köszönöm:)

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Nőgyógyászat témában

A terhesség mindaddig lehetséges míg ki nem zárjuk. A vérzés késésének oka lehet a fogamzásgátló elhagyása miatt is.

Terhességi teszt végzése javasolt, szükség esetén szakorvosi vizsgálat.

Kérdés: 2014. december 21., 14:58; Megválaszolva: 2014. december 21., 20:57
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45