hsc h citologia

A citologiai vizsgalat soran kijott egy hsc h eredmeny, a nogyogyasz mielobbi tukrozest javasolt. sajnos jelenleg kulfoldon dolgozok es nem all modomban most haza menni. kerdesem az lenne h mennyire surgos ez a tukrozes? lehet halsztani egy fel evet? koszonom valaszat

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza méhszáj citológiai eredmény témában

Kedves Kérdező! Fél évet ne várjon. Vagy ismételjék meg a citológiát, vagy végezznek ön által tükrözésnek nevezett egyszerű, nagyítóüs vizsgálatot, úgynevezett kolposzkópiát.Ne féljen, nagy baj nincs, de fél évig Ön se legyen nyugtalan!

Kérdés: 2014. december 20., 19:15; Megválaszolva: 2014. december 21., 17:31
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45