Méhszájseb

Tisztlet Doktor Úr! A tegnapi napon a nőgyógyászom máhszájsebet állapított meg, amely vérzett. Ezt helyileg kezelte, a vérzést elmulasztotta. Mondott egy hüvely pH visszaállító hüvelykúpot, azonban nem emlékszem a nevére. Kaphatnék segítséget, hogy melyik lenne a legalkalmasabb arra, hogy megszüntesse a problémámat? És lenne egy másik kérdésem is! Fogamzásgátló gyógyszer cserém lesz, és csúsztatni szeretném a menstruációm. Lehetséges, hogy a mostani gyógyszer szedése után rögtön az újat kezdjem el szedni (szünet nélkül) , vagy a mostanit folytassam (szünet nélkül) , és ha már elfogyott (még plusz 1 levél van, szóval így elfogyhatna) , akkor kezdjem az újat (a szünet után)? (Belaráról váltok Gestomixre) Válaszát előre is köszönöm! Darabos Alexandra

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza OC témában

Kedves Alexandra!

Nyugodtan szedhet két levél Belarát egymás után. Ph javításra én a Lactofeel gélt javaslom.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2014. december 20., 00:19; Megválaszolva: 2014. december 22., 11:00
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma