Nőgyógyászati probléma

Kedves Doktor Úr! Olyan problémám lenne, hogy a menstruációt követően elkezdtem szedni újra a fogamzásgátlót, de a 8. nap helyett véletlenül a 7. napon kezdtem el. (Triodena) Miután elkezdtem szedni, a szedést követő 3. napon barnás-véres folyásom volt, ami azóta is tart (3 napja) . Mi lehet az oka? Fájdalmaim, egyéb tünetem nincsen. Kicsit meg vagyok ijedve, mert jönnek az ünnepek, nem nagyon tudok az orvosomhoz elmenni. Köszönettel: Szentgyörgyvölgyi Diána

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza Fogamzásgátló tablettaszedés témában

Kedves Diána! Nincs semmi hiba egy napból, maradjon szedésritmusban, a védettség teljes marad, a vérzés be fog állni.

Kérdés: 2014. december 18., 09:56; Megválaszolva: 2014. december 20., 18:17
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Nem règ irtam