Nőgyogyászati

Jó napot! 2012decemberében P3at és Hpv-t diagnosztizáltak majd megmütőttek.Idén már P1es lett és a hpv-t nem is említették az eredményen. Az lenne a kérdésem, hogy ez a vírus, hogyan terjed? Csak szexuális uton vagy másképp is(nyállal vagy egyebek) .2éve nincs szexuális kapcsolatom, nem szeretném terjeszteni, volt h vért adtam, de most már azt se merek. Másik problémám az, h a nyártol kezdődően piros apro kiütések ütöttek ki az arcomon, elöször száj, majd orr és homlok körül, terjedésük előrehaladtával egyre joban viszkettek is..Háziorvos szteroidos krémet írt fel rá, a börgyogyász meg utolag a krémre fogta ezek megjelenését.Voltam magándokinál is, aki felírt 2 krémet, ezek használata után még 1x/2x elöjöttek, azota nem. (kozmetikus azt mondta, h a száj körüli terület nőgyoygászati terület) A menstruáciom utobbi honapokban 2szer hamarabb jött meg 1héttel, legutobb meg késöbb 1 héttel és nagy görcsök, hányinger és hidegrázás közepette, 2Troparin tabletta is alig hatott. Ugyancsak utobbi honapokban volt, h 3szor összeestem a munkahelyen (első 2 alkalommal parlagfű/feketeüröm allergia okozta kimerültségre fogtam, de az utolsonál már nem volt szezon) .Ugy érzem, h állok és a fejem "visz előre", aztán remegnek a lábaim, mig végül összecsuklok.November végén voltam laborban, nőgyogyásznál, fül orvosnál, de semmi rendkivülit nem találtak-héten megyek bel-és ideggyogyászatra. Elnézést, h ilyen hosszu levelet írtam, de gondoltam leírok mindent, hogy összeségében milyen tüneteim, voltak/vannak.Nem tudom, hogy összefügnek e egymással.Hormonzavarra gondoltam, néha vannak"hevűléseim" is. Köszönöm türelmét a levél elolvasásakor és előre köszönöm válaszát és tanácsait is. Tisztelettel Cs.Zs

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza menses témában

Tisztelt Kérdező!

Lehetséges hogy a panaszok egymással összefüggnek.

Valószínűleg, hogy az idegi kimerülés a panaszok oka.

Üdvözlettel:

Dr. Törő

Kérdés: 2014. december 14., 18:39; Megválaszolva: 2014. december 15., 14:01
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma