méhszájpolip

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Kétszer szültem természetes úton, probléma nélkül. Méhszájsebem sokszor volt, kezelték. Fél éve rákszűrésen (P2 lett) találtak egy polipot a méhszájon, ami azóta szezámmag méretről kisebb babnyira nőtt. A kérdésem a műtétről lenne, hogy azt mindig altatásban kell-e végezni a jellegéből adódóan? És milyen altatásban? Volt egy arcüreg felnyitásos műtétem (Luc Caldwell) pár évvel ezelőtt, amit altatás nélkül végeztek, teljesen jól bírtam minden szempontból (meg is dicsért a doktor: -) Ha lehet altatás nélkül végeztetném a polip levételét is. Válaszukat köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza érzéstelenítés témában

A méhszájpolip eltávolítása altatásban, érzéstelenítésben tanácsos az esetleges fájdalom miatt.Intravénás altatásban történik a mai gyakorlatban a beavatkozás.

Helyi érzéstelenítésben is elvégezhető, de ez nem gyakorlat.

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Kérdés: 2014. november 09., 22:42; Megválaszolva: 2014. november 12., 00:17
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Lelet értékelés
Jónapot a nőgyógyászati citologiai letembeen ez áll köszönöm ha kifejti!
Petefészek-gyulladás
Tisztelt Doktor Úr! A kérdésem az lenne, hogy 3 éve született a kislányom! 2 éve viszont rendszertelen a menstruációm, késik mindig... vagy kimarad...
Vizelesi problema
Tisztelt Dr. Farkas Ágnes! 2hete egyutt voltam a parommal , majd ra par napra eszrevettem hogy nem egyszeru a vizeleturites! Érzem hogy kell el is megyek...