• Szex közbeni fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Nekem két problémám lenn: Amikor a párommal ugy próbálunk szeretkezni h én vagyok felül és ki szeretnék egyenesedni (lovagló pózba) erős fájdalmat érzek az alhasamban, ami ha ráhajolok a barátomra enyhül néha elmúlik. Mitől lehet ez? Összefüggésben lehet azzal, hogy sűrűn kell pisilni járnom? (van hogy éjszaka 2x is ki kell mennem) Nappal is sűrűn járok álltalában keveset pisilve. Ez a helyzet kb. fél éve tart, eleinte azt hittem hogy felfáztam, de az nem tarthat ilyen sokáig. Mit javasol, hogy elmúljanak panaszaim? Előre is köszönöm válaszát! Köszönettel: Renáta (20 éves)

        WEBBeteg szakértő válasza a szexualitás témában

        Kedves Renáta!

        Amennyiben ez a póz kellemetlen, akkor a legjobb, ha nem alkalmazzák. Nem hiszem, hogy a felfázás miatt lenne, abban igaza van, hogy fél évig az nem tarthat.Egy vizeletvizsgálatra azért érdemes lenne elmenni, azt a háziorvos is meg tudja csinálni.

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-07-30 09:00:34; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 09:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés