• Menstruacio kimaradasa

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor No/Ur! 28 eves no vagyok. 5 evig szedtem fogamazasgatlot, Triodenat. -masfel evente 2-3 honap szunetet tartottam-. Fel eve abbahagytam a gyogyszer szedeset. Az elso negy honapban, szinte napra pontosan megjott a menstruaciom. Ket honapja elkoltoztem Magyarorszagrol es azota nem volt ciklusom. (terhesseg kizarhato) Szeretnem megkerdezni Ontol, hogy kell-e orvoshoz forduljak vagy ez normalisnak mondhato ilyen esetekben. Elore is koszonom vallaszat! Tisztelettel: C.Judit

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Judit!

        A tabletta szedése után előfordulhat, hogy a menzesze nem rendes időben jön meg, de az utazás, új környezet, stressz is lehet az oka. Amennyiben nincsenek panaszai nem sürgős orvoshoz fordulnia, de ha szeretné a menstruációját rendezni,menjen el nőgyógyászhoz, ahol megvizsgálják, és hasi ultrahanggal is meg tudják nézni.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-08-01 12:48:27; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 09:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés