menstruáció

Kedves Doktor! Május 27-én volt egy missed abortuszom. Azt mondták kb 4-6 hétre rá fog megjönni az első menstruációm, viszont nekem ma (06-13-) megjött. Nem túl korai? Hisz még egész 3 hét sem telt el a műtét óta? lehet, hogy valami baj van, hogy már most megjött? Nem rég a cytológiám P2-es lett de HPV gyanús. lehet, hogy ez is közrejátszik, hogy megjött a menstruációm? MIkor próbálkozhatunk újra babával? 7 hetes terhesen vetéltem el. Válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza a vetélések utáni panasz témában

Kedves Kédező! A HPV -nek ninc köze a vérzéséhez, ami nem rendes menstruáció még. Ha nem túl erős és hosszú, fogadja el műtét utáni rendetlenségnek. Ha a következő vérzés rendben zalik majd, bármikor teherbe eshet, legfeljebb a történtek miatt azt koraterhességtől átmenetileg gyógyszeresen támogatni kéne. Ha jelen vérzése erős, vagy hosszú lenne, mindenképpen hüvelyi ultrahangos ellenőrző vizsgálatot igényelne.

Kérdés: 2014. június 13., 10:13; Megválaszolva: 2014. június 13., 19:16
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nem érzem a párom
Menstruáció kimaradás
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele