mi a teendőm?

T. Doktor Úr! A mai napon UH-os vizsgálaton vettem részt, mert a terhesség létező összes tünetét produkálom. A köldök és szeméremajak közötti részen függőleges barna csík, a melleim duzzadtak, a mellbimbóim szintén sötét barna színűek, érzékenyek. A mensesem elmaradt 2 hónapja, de az uh szerint csak myómáim vannak. A lelet tartalma: Endometrium 12 mm, mellső falban 3, 5 cm-es, bal tubasarokban 5 cm-es myómagóc található. A jobb ovarium: 30x23 mm, a bal ovarium: 39x29 mm, benne 21 mm-es sárgatest. Az orvos nem állapított meg terhességet. Műtétre lesz szükségem, hogy a méhem eltávolítsák, akkor megmenekülök a szenvedéstől? Köszönöm szépen válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza menses kimaradás témában

A vérzés kimaradásának hormonális oka van.

A mióma két vezető tünete a rendellenes vérzés és az alhasi fájdalom. A vizsgálattal észlelt nagyság és a panaszok alapján mérlegelendő a további teendő.

Kérdés: 2014. június 06., 18:59; Megválaszolva: 2014. június 08., 10:43
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Menstruáció és terhesség
Tisztelt Doktor Úr! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy már 2 éve nincs menstruációm, szeptemberben megyek majd az endokrin rendelésre akkora...
menstruációhiány
Tisztelt Doktornő! Körülbelül 3-4éve rendszeresen sportolok. (futás, aerobik, súlyzós edzések) Ez 1-2 éve elég intenzív. Az elején minden nap...
miért nem jön meg?
Tisztelt Doktor úr. Azzal a panasszal fordulok önhöz, hogy lassan 9.hónapja nem jött meg a havi bajom.több tesztet is csináltam mind negatív...
3 év vérzés nélkül
Tisztelt Doktor Úr! Azzal a problémával fordulok Önhöz, ami már 3 éve fennáll: nincs menstruációm. Voltam nőgyógyásznál ez ügyben, aki...