Nőgyógyászati probléma

Tisztelt doktor Úr/Nő! Nekem már elég régóta rendszertelen a menstruációm és már 3 féle gyógyszert szedtem de egyik sem volt mindig volt közti vérzésem.Február eleje óta nem szedek semmit.Áprilisban 2-10ig tartott a menzeszem, 20án görcsöltem erősen és mellfeszülésem is volt, májusban 6-13ig volt menzeszem ami közepes erősségű volt, és most megint 25-ke körül elkezdett rózsaszínes folyásom lenni és átment sűrű barnába.Néha émelygésem van szurkálnak a melleimben a mirigyek de nincs mellfeszülésem csináltam egy tesztet negatív lett. Már azon gondolkodtam hogy nem e vagyok méhen kívüli terhes. Úgy veszem észre mintha nőne a hasam és fel vagyok puffadva kicsit kemény is a hasfalam sűrűn járok pisilni nemrég azt hiszem fel voltam fázva de szedek rá tőzegáfonya kapszulát. Mit tudna javasolni a menstruáció zavaraimra gyógyszert nem szeretnék már szedni elegem van hogy kísérletezni kell meg azt is hallottam, hogy 30 év felett nem ajánlott a fogamzás gátló a trombózis veszély miatt én meg kozmetikusként sokat állok.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza a menses zavar témában

Kedves Kérdező! Sokrétű panaszát mégis csak jó lenne átvizsgáltatni nőgyógyásszal. Tévedés, hogy a korszerű hormonális fogalzásgátlókat harminc felett nem ajánlott szedni, egyetlen genetikai trombózis betegség van, ami bármely életkorban ellenjavalná, ez nagyon ritka és ismételt mélyvénás trombózis betegséget jelentene a felmenő női rokonság között.Valószínűleg ez Önt nem sujtja, De a háttér hormon pontatlanságát csak vérből vett hormonszint vizsgálat tisztázná pontosan, ez megadná az eredményes tennivalót is. Vajjon szült-e-már, mert a terhesség 280 napja a legtökéletesebb gyógyítója és trénere a női funkcióknak. Mindenképpen érdemes lenne egy hüvlyi ultrahangos vizsgálatnaka belső női szervei anatómiai rendbenlétének vizsgálatára.

Kérdés: 2014. május 29., 15:07; Megválaszolva: 2014. május 31., 21:50
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Ciszta vagy petefeszekrak?
Fertőzés lehet
Mell elváltozása
Késői pete érés , PCOvagy...
Hüvelyi folyás