Fogamzásgátló abbahagyása után nem jön meg

Tisztelt Doktor Úr! Közel 8 évig szedtem a Yadine nevű fogamzásgátlót, és mivel gyereket szeretnénk a párommal 1, 5 hónapja abbahagytam a tabletta szedését. A gyógyszer befejezése után rögtön meg is jött a szokásos módon, de azóta kimaradt a vérzésem. Folyamatosan fáj a méhem, többet járok WC-re és sokszor pisilés közben is jelentkeznek ezek a fájások. Soha nem volt semmilyen fertőzésem és HPV ellen is be vagyok oltva. Kérdésem az lenne, hogy ezek a fájások a gyógyszer abbahagyásának velejárói, vagy valami más betegségre kell esetleg gondolnom?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza a vérzészavar témában

Tisztelt Kérdező! Gyakori, hogy a fogamzás gátló elhagyása után vérzéskimaradások jelentkeznek. Ez nem magyarázza az Ön panaszait. Jó lenne, ha nőgyógyásszal megvizsgáltatná magát! Üdvözlettel: Dr. Törő

Kérdés: 2014. május 28., 13:18; Megválaszolva: 2014. május 28., 23:38
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele
Ciszta vagy petefeszekrak?
vérzészavar, hormon