Rákszűrés HPV vírusnál

Tisztelt szakértők! Kb.2 hónapja HPV vírust próbálom leküzdeni.Sajna már csak akkor vettem észre amikor szemölcsök formájában jeletkeztek a hüvelyem körül.Legelső vizsgálat után kaptam ecsetelőt és immunrendszer erősítőt is. Akkor azt mondták, hogy most nem csinálnak rák szűrést.Pár nap múlva eltüntek a szemölcsök de mikorra visszakelett mennem ellenőrzésre újra előjöttek. Az orvos újra felirt ecsetelőt és ezzel letudta a rendelést. Azóta próbálkozom a grapefruit maggal és ezüst kolloidal csak az a gond hogy újra előjöttek a menstruációm után. Most szeretnék inkább egy magán orvoshoz elmenni.Kérdésem az lenne, hogy ha kiadom érte a pénzt és láthatóak a szemölcsök igy is megcsinálja a rákszűrést vagy csak ha már elmúltak? Előre is köszönöm a válaszát. Üdv:Mónika

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza a HPV témában

Kedves Kérdező! A jelenleg ismert 128 különböző HPV vírustörzs némelyike szemölcsszerű képleteket okot a bőrön, vagy a hüvely körül. De a rákszűréssel kiszűrhetó fajták a méhszájon dúlhatnak, semmi közük a szemölcsokozó tözsekhez. Bármilyen külső HPV kezelve vagy anélkül természeteen nem gtátolja a cytológiai rákszűrést a méhszájról, melynek nagy jelentősége van és mivel látható tünete nincs, évente ismétlendő. Ezzel együtt jót tenne, ha a szemölcsrit ecsetelés után mindn alkalommal bekenné herpeszellenes krémmel, recept nélkül is kapható. Szájon át tablettából is érdemes lenne egy kúrát végigszedni. (Telviran)

Kérdés: 2014. május 27., 13:57; Megválaszolva: 2014. május 31., 10:35
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Ciszta vagy petefeszekrak?
vérzészavar, hormon
Fertőzés lehet
Mell elváltozása
Késői pete érés , PCOvagy...