szívinfarktus utáni " betegség"

Tisztel doktornő/úr. 2013.12.18.-án a munkahelyről vitt el a mentő infarktussal, azonnali katéterezéssel kettő stent juttattak a szívembe, azóta bet.áll.-ba vagyok. Kontroll vizsgálati eredményeim kielégítőek, bár fáradékony vagyok. A problémám másból ered. Kettő éve már elmaradt a menstruációm, de idén márciusban, bár normál vérzés, áprilisban erős 17napig tartó vérzés, most májusban nagyon erős, darabos /alvadt vér/volt Természetesen már áprilisban voltam nőgyógyászaton, Exacyl vérzéscsillapító szedése mellett is 17npig véreztem. Májusban már küretre küldtek a kórházba, de idézem "Anamnézisre való tekintettel, jelenleg a Fr.cu.-tól eltekintünk". Az infarktusomra szedett gyógyszerek miatt nem vállal- ták a műtétet, legalábbis addig míg egy év el nem telik. Kérdésem az hogy lehet az hogy alvadásgátlót szedek, mégis alvadt vér potyogott belőlem? Másik kérdésem, hogy most 7 hónapon keresztül minden hónapban /még az Exacyl szedése mellet is/ leadok pár deci vért, ez nem káros a szivemre? 3.-kérdés: Az alább felsorolt gyogysze- rek és az Exacyl hogy viszonyul egymáshoz?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza a rendellenes női vérzés témában

Az első gyógyszer szivritmusra ható készítmény, a többi véralvadásgátló hatású. Az alapbetegsége miatt csak sürgős, életveszély esetén kerül mütéti beavatkozásra sor. A menstruáció során alvadékos vérzés mennyisége normális esetben nincs olyan mennnyiségü, hogy a keringést befolyásolja. Az alkalmazott készítmény a bő vérzést csökkenti, szedhető.

Kérdés: 2014. május 25., 13:15; Megválaszolva: 2014. május 26., 18:42
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Ciszta vagy petefeszekrak?
Fertőzés lehet
Mell elváltozása
Késői pete érés , PCOvagy...
Hüvelyi folyás