Terhesség

Tisztelt Doktor Nő/Úr! Azzal fordulnék Önhöz, hogy valószínű e a terhesség az alább leírtak szerint? Utoljára ápril. 12-én menstruáltam, rendszerint 30-31 naposak a ciklusaim sohasem késett... De most késik 10. Napja. Terhessegi tesztet a 8. Napon csinaltam es negativ. Ma voltam nőgyógyásznál ő nem lát semmit és azt mondta 2 hét mulva menjek vissza es kapok gyogyszert amivel majd megjon. Ez eddig rendben van, de ha megis ezek ellenere allapotos lennek, ha jol szamolom eppen a 6. Hetben jarnek... A problemam legjobban az hogy az orvosom hasi uh-t csinalt es aut sem normalisan mert kb megint epp hogy 2 masodpercig nezte a hasam... Meg ugy tudom hogy a 12. Hetig huvelyi uh-n nezik a terhesseget. A parommal szeretnenk a picit de nagyon ketsegbe vagyok esve, mert ha a dokim nem veszi eszre a terhesseget mert van olyan ismerosom akinel a hasi uhn csak a 10. Heten latszodott a terhesseg... Szoval ha a dokim a nem eszrevett terhessegre felirja a tuszorepeszto gyogyszereket akkor milyen kovetkezmenyekkel jarna? Nagyon koszonom a valaszat.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza a menses késés témában

A terhességi vizelet teszt negatív az a terhesség ellen szólhat. Ismételt szakvizsgálat javasolt, ultrahang lehet hasi vagy hüvelyi is.Hüvelyi ultrahanggal a kora terhesség az jobban látható. A vérzés kimaradásának rendezésére sárgatest hormonra van szükség.

Kérdés: 2014. május 22., 16:20; Megválaszolva: 2014. május 25., 23:08
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele
Ciszta vagy petefeszekrak?
vérzészavar, hormon