Sürgősen el kéne mennem nőgyógyászhoz?

Tisztelt Doktor! A férjemmel már 1 több mint 1 éve próbálkozunk, hogy gyerekünk lehessen. 1 hónappal ezelőtt megtudtuk, hogy sem a spermaszámai, mozgásai nem jók, ezért felírtak neki fer14 tablettát. Minden hónapban a 34.napon szokott megjönni a menzeszem. Viszont most az esedékes menzeszem előtt barnás folyást tapasztaltam, de csak épp annyira hogy az alsónemümön meglátszott. Az esedékes menzeszem napján éjjel arra keltem, hogy hányingerem van és nagyon görcsölt a hasam. Gyomorrontásra gondoltam de annál lejjebb fájt. Ez pár óra alatt hálisten elmúlt. 12 napig késett a menzeszem. Mai napon pedig vérzek de nem görcsölök, pedig ilyenkor már nagy féjdalmaim szoktak lenni. A vérzés mennyisége sem annyi mint szokott lenni, színe pedig nem sötét hanem világos. A kérdésem pedig evvel kapcsolatban lenne. Ön szerint el kéne mennem sürgősen Nőgyógyászhoz? 2 nap múlva megyek vissza de most kétségbe vagyok esve, hogy mi is történik velem. Köszönöm és várom mielőbbi válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza a menses zavar témában

Kedves Kérdező! Ha nem vérzik erősen, ha jelenleg nincsenek nagy fájdalmai, két napon nem múlik a tisztánlátás. A spermakép mindenképpen ismétlendő, hogy gyógyszerren mennyire javítható. Gondot vélek a Ön 34 napos ciklusában, kérdés, hogy ovulál-e valamkor középidőben? Volt ez már hormonvizsgálatal tisztázva?

Kérdés: 2014. május 12., 07:33; Megválaszolva: 2014. május 13., 06:53
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Menstruáció kimaradás
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele
Ciszta vagy petefeszekrak?