pecsétlés

Kedves webbeteg 1.5 éve szedek lindynette 20 fogamzásgátlót, és semmi problémám nem volt vele, viszont ma reggelre barnás foltok jelentek meg a fehérneműmön, és mintha rózsaszín váladék lenne a WC papíron. A mostani levélből még van 3 szem gyógyszerem azaz csak egy hét múlva kéne megjönnie, és nem tudom, hogy mire véljem ezt a barna foltot. A gyógyszert rendszeresen szedtem, és a párom nem ment el bennem, mert tudja, hogy nem szeretem. utoljára 17 nappal ezelőtt voltunk együtt, csináltam ma egy terhességi tesztet ami negatív lett. Nem tudom mi lehet a baj, kérem nyugtasson meg, hogy nem terhesség, és semmi probléma, csak túlkomplikálom. válaszát előre köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza a pecsételő vérzés témában

Tisztelt Kérdező! A fogamzás gátló szedése mellett néha előfordul ilyen probléma, de ez nem jelent terhességet. A méhnyálkahártya bevérzése okozza. Csak akkor kell szünetet tartani a szedésben, ha erősebb a vérzés. Üdvözlettel: Dr. Törő

Kérdés: 2014. május 10., 21:03; Megválaszolva: 2014. május 11., 18:03
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nem érzem a párom
Menstruáció kimaradás
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele