Kisbabát szeretnénk - késik a menstruációm, de negatív a teszt

Tisztelt Doktor Nő / Doktor Úr! februárban volt egy 5 hónapos terhességet követő koraszülésem, most ismét szeretnénk kisbabát. Az orvosommal abban maradtunk áprilistól újra próbálkozhatunk. Szülés óta egyszer volt menstruációm: április 1 és 5 között. Most 10. napja késik. Csináltam már 3 terhességi tesztet, egy-egy hetes eltérésekkel. Legutóbbit az imént. Mindegyik negatív volt. Terhességi tüneteim a szédülésen kívül nincsenek, de az előző terhességemnél sem voltak... Szeretnék tanácsot kérni, hogy Ön mit javasol? Menjek orvoshoz, mert elképzelhető, hogy valami miatt felborult a ciklusom (korábban mindig 28 napos volt, a terhességemig gyógyszert szedtem)? Vagy várjak még, mert elképzelhető, hogy később volt peteérésem és lehetséges a terhesség? Válaszát előre is nagyon köszönöm! Üdv, Nóra

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza a menses témában

Szakorvosi vizsgálat végzése javasolt a vérzés kimaradás okának megállapítására. Minden feltételezés vizsgálható, ultrahang és vérvétel szükséges.

Kérdés: 2014. május 09., 10:25; Megválaszolva: 2014. május 11., 21:58
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Ciszta vagy petefeszekrak?
Fertőzés lehet
Mell elváltozása
Késői pete érés , PCOvagy...
Hüvelyi folyás